KB Studios

Tko je KB Studios...?

Pronađite informacije o nama, KB Studios kontakt, lokaciju i slično.
Mi smo mali, ali kreativan studio, a djelujemo na područjima weba, grafičkog dizajna, društvenih mreža, profesionalne fotografije te dizajnu interijera.
Nalazimo se u poduzetničkom inkubatoru u zgradi br. 3 u Tehnološko – Inovacijskom Centru Međimurje u Čakovcu u kojem smo nedavno zakupili ekstra ured u koji smo smjestili naš fotografski studio!

Aktivnim praćenjem modernih trendova i konstantnim unaprijeđenjem naših vještina pronalazimo personalizirana grafička i digitalna rješenja za izazove digitalnog doba.

Radimo kao team

Za nas, teamwork je entuzijazam koji dijelimo zbog naših zajedničkih interesa i proces u kojem učimo jedni od drugih u jednom vrlo poticajnom okruženju.

U našem uredu, timski rad nas spaja i motivira da se pouzdamo jedni u druge kako bi mogli postići sve zadane ciljeve.
Također nam olakšava napredak i omogućuje da prevladamo sve prepreke koje srećemo putem.

Različiti smo – to nam je prednost! Svaki naš rad prođe kroz više ruku i tako postižemo minimalni broj greški uz optimalni rezultat!

Timski rad u raznolikoj skupini uvijek otkriva neke nove i jedinstvene ideje. Naša različita dob, širok i raznolik spektar vještina i različite razine iskustva znače da uvijek postoji jedinstvena perspektiva u svakome od nas. Ne bojimo se međusobnih negativnih kritika, već svaku ideju evaluiramo i cijenimo.

Timskim radom osjećamo da svako od nas može ponuditi nešto posebno i pridonijeti uspješnosti projekta. Ohrabrenje i podrška koju dobivamo radeći zajedno pretvara se u ugodan osjećaj samopouzdanja koji nam daje neiscrpan izvor motivacije za dalje.

KB Studios Ekipa

UPOZNAJ NAS!

Korina Ban KB Studios kontakt

KORINA BAN

Direktorica

Bruno Fegeš KB STUIOS

Bruno Fegeš

Prodaja

NINA VRČEK

Content creator