O nama

Tko smo mi?

Mi smo mali, ali kreativan studio. Djelujemo na područjima grafičkog dizajna, web dizajna, vođenju društvenih mreža, profesionalne fotografije te dizajnu interijera. Nalazimo se u poduzetničkom inkubatoru u zgradi br. 3 u Tehnološko – Inovacijskom Centru Međimurje u Čakovcu.

Naša misija:
Naoružani strašću i pokretani znatiželjom, pomažemo i educiramo naše klijente u postizanju njihovih težnji i ciljeva. 

Aktivnim praćenjem modernih trendova pronalazimo drugačija grafička i digitalna rješenja budućnosti – već danas! 

Radimo kao team.

Za nas, teamwork je entuzijazam koji dijelimo zbog naših zajedničkih interesa i proces u kojem učimo jedni od drugih u jednom vrlo poticajnom okruženju.

U našem uredu, timski rad nas spaja i motivira da se pouzdamo jedni u druge kako bi mogli postići sve zadane ciljeve.
Također nam olakšava napredak i omogućuje da prevladamo sve prepreke koje srećemo putem.

Različiti smo – to nam je prednost!
Timski rad u raznolikoj skupini uvijek otkriva neke nove i jedinstvene ideje. Naša različita dob, širok i raznolik spektar vještina i različite razine iskustva znače da uvijek postoji jedinstvena perspektiva u svakome od nas. Ne bojimo se međusobnih negativnih kritika, već svaku ideju evaluiramo i cijenimo.

Timskim radom osjećamo da svako od nas može ponuditi nešto posebno i pridonijeti uspješnosti projekta. Ohrabrenje i podrška koju dobivamo radeći zajedno pretvara se u ugodan osjećaj samopouzdanja koji nam daje neiscrpan izvor motivacije za dalje.

Naš kreativni team

Korina Ban

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bruno Fegeš

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.