Pozdrav i dobrodošli u KB STUDIOS!

Mi smo studio za dizajn i fotografiju kojem je cilj pomoći svima kojima su potrebne naše usluge. Radimo fotografiju, grafički dizajn, personalizirane poklone, online marketing, prostor i namještaj po mjeri u 3D-u i još mnogo toga te još više usluga je u planu za budućnost!


Postojimo kako bismo ispunili sve potrebe vezane uz dizajn, marketing, fotografiju, video i poslovanje 
za tvrtke, obrtnike, OPG-ovce i pojedince.

Naš cilj, također, je pružiti savjetovanje i pristupačne cijene svim
mladim startup-ima i poduzetnicima na tržištu.

Trenutno se bavimo, uglavnom, grafičkim dizajnom i fotografijom uz marketing i upravljanje društvenim mrežama, ali ako imate određene potrebe vezane uz dizajn učinit ćemo sve što možemo kako bismo pomogli riješiti problem, samo nas obavijestite!

Što se tiče budućnosti naše tvrtke, osim svega nabrojenog, naš plan je stvoriti i internetsku trgovinu koja će biti jedno mjesto na koje možete doći i dobiti sve što vam treba za umjetnost, kreativnost i dizajn, jedinstveni pokloni za vaše najdraže, iznimne kvalitete i izgleda, kao i usluge Adobe pretplate, grafičke tablete i mnoge druge stvari i kreativna rješenja.

Pozivamo te da se pretplatiš na naš newsletter gdje šaljemo kupone i informacije o našim najnovijim ponudama i nadogradnjama!

Upoznaj ekipu…