Pozdrav i dobrodošao u KB Studios!

KB Studios je studio za dizajn i fotografiju kojem je cilj pomoći mladim poduzetnicima sa brandingom, marketingom i vizualnim identitetom te postojećim poduzetnicima u prelasku poslovanja u digitalni svijet.
Radimo fotografiju, grafički dizajn, personalizirane poklone, online marketing i održavanje socijalnih mreža, prostor i namještaj po mjeri u 3D-u, korporativnu odjeću, 3D modele, web dizajn i razvoj te mnoge druge stvari, a i još više usluga je u planu za budućnost!

KB Studios je nastao i postojimo kako bismo ispunili sve potrebe vezane uz dizajn, marketing, fotografiju, video i poslovanje 
za tvrtke, obrtnike, OPG-ovce i pojedince.

Naš cilj, također, je pružiti savjetovanje i pristupačne cijene svim
mladim startup-ima i poduzetnicima na tržištu.

Trenutno se bavimo, uglavnom, grafičkim dizajnom i fotografijom uz marketing i upravljanje društvenim mrežama, ali ako imate određene potrebe vezane uz dizajn učinit ćemo sve što možemo kako bismo pomogli riješiti problem, samo nas obavijestite!

Što se tiče budućnosti KB Studios-a, osim svega nabrojenog, naš plan je stvoriti i internetsku trgovinu koja će biti jedno mjesto na koje možete doći i dobiti sve što vam treba za umjetnost, kreativnost i dizajn, jedinstveni pokloni za vaše najdraže, iznimne kvalitete i izgleda, kao i usluge Adobe pretplate, grafičke tablete i mnoge druge stvari i kreativna rješenja.

“If you do it right, it will last forever”
Chris Do @The Futur

Pozivamo te da se pretplatiš na naš newsletter gdje šaljemo kupone i informacije o našim najnovijim ponudama i nadogradnjama!

Osim newslettera tu su i naše stranice socijalnih mreža…
Facebook: @kbstudioshr
i Instagram: @kbstudioshr
… na kojima možeš pronaći naše radove i pratiti nas kroz rast i razvoj

Upoznaj ekipu…

Korina Ban | KB Studios


Korina Ban – Direktorica

Korina je mlada, vedra i ambiciozna poduzetnica koja je zajedno sa Brunom pokrenula KB Studios 2019. godine, u isto vrijeme kad je primila diplomu za specijalista digitalnog izdavaštva. Njezina glavna uloga u tvrtki je, zapravo, novinarstvo i profesionalna fotografija za što je stekla iskustvo kroz rad i tečajeve koje su joj pružali u eMedjimurju. Osim toga, Korina radi i na grafičkom dizajnu, održavanju socijalnih mreža i još mnoge druge stvari. Njezin cilj, pa tako i cilj naše tvrtke je unapređenje vještina i pružanje kontinuirano kvalitetnije usluge našim klijentima i suradnicima.

“Success is not delivering a feature, success is learning
how to solve the customer’s problem”
Mark Cook @Kodak

Bruno Fegeš | KB Studios


Bruno Fegeš – Osnivač

Bruno je, kao i Korina, mladi i ambiciozan poduzetnik koji od samog početka srednje škole sakuplja znanje i vještine vezane uz grafički dizajn, ilustraciju i profesionalnu fotografiju. On je po struci dizajner interijera, a njegova uloga u tvrtki je grafički i 3D dizajn, obrada video materijala, online marketing, web dizajn i razvoj web stranica. Njegov cilj je svakodnevno unapređenje vlastitih vještina i proširenje ponude i opsega radnji tvrtke kako bih zajedno sa Korinom mogli pružati svojim klijentima potpuniju uslugu i kvalitetnije rezultate.

“Always deliver more than expected”
Lary Page @Google

Sad kad si nas malo bolje upoznao, slobodno produži na našu blog stranicu gdje možeš pronaći (za sad ne previše, ali uskoro) puno informacija vezanih uz dizajn, fotografiju, web dizajn i mnoge druge informacije koje će ti pobliže pojasniti naše stavove i pristup radu i klijentima.

Osim bloga, možeš se vratiti i na našu početnu stranicu gdje možeš pronaći informacije o našoj ponudi, našim klijentima, uslugama te našu lokaciju, javiti nam se ili pak zakazati sastanak sa nama.

Veselimo se druženju sa tobom i nadamo se da ti možemo biti od neke koristi. U slučaju da trebaš pomoć sa bilo čime ili nisi mogao pronaći ono što tražiš, slobodno nam se javiš na našu e-mail adresu: info@kbstudios.hr

Ako tražiš posao, za sad ne zapošljavamo no možeš ostaviti svoje podatke, životopis i fotografiju na bruno.feges@kbstudios.hr i tako povećati svoje šanse da u trenutku kada odlučimo da nam je potrebna pomoć kontaktiramo baš tebe!