Web dizajn, izrada web stranica i webshopa

Web dizajn

Zašto je važno imati atraktivno dizajniranu i strukturiranu internet stranicu?

Vrlo velika većina potencijalnih klijenata odluku o kupnji vašeg proizvoda ili usluga temelji upravo na estetskom dizajnu i funkcionalnosti vaše internet stranice. Profesionalna i atraktivna internet stranica je odraz vaše tvrtke te upravo to može biti razlog zašto će klijent izabrati upravo vas, a ne konkurenta.

Svim klijentima nudimo individualan pristup i u potpunosti se prilagođavamo vašim željama i zahtjevima te isto tako predlažemo svoja idejna rješenja ako je to potrebno.

U dogovoru s vama, boju i sadržaj internet stranice prilagodit ćemo vašem vizualnom identitetu, kao i definirati strukturu uzeći u obzir vašu ciljanu publiku i tržište.

Web stranica

Kvalitetna internet stranica ogledalo je vašeg poslovanja i ključ prema novim klijentima.

Izrađujemo internet stranice u WordPress platformi. Naša usluga uključuje CMS administracijsko sučelje (Content Management System).  Također nudimo i uslugu edukacije upravljanja u CMS-u, u kojem kasnije samostalno možete izmjenjivati i nadopunjavati sadržaj vaše stranice.

Svaka internet stranica je responzivna, tj. osim na računalu prilagođena je i svim drugim uređajima (mobitel, tablet i sl.)

Internet trgovina

Razmišljate li o širenju poslovanja? Ili pak želite nastaviti konkurirati u prodaji vaših proizvoda ili usluga unatoč trenutnoj epidemiološkoj situaciji?

Izradom internet trgovine pomičete vašu prisutnost i van granica vašeg klasičnog radnog vremena. Internet trgovinom postižete online prisustvo 24h dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini!

Naše internet trgovine odlikuje brza i jednostavna narudžba te potpuna sigurnost plaćanja. Koristimo CMS administracijsko sučelje kako bismo vam pružili brz i jednostavan način unosa novih proizvoda u vaš web shop.

webshop